Profiteer NU van de kennismakingskorting op HINDORAMA!

ADVERTEREN

Hindorama is een gratis digitaal platform dat jong en oud met elkaar verbindt en onze kleurrijke samenleving weerspiegelt. Het aantal bezoekers van de website groeit gestaag, wat de behoefte aan informatie en inspiratie voor en door Hindostanen onderstreept. De website biedt een scala aan artikelen over de Hindostaanse diaspora, politiek, cultuur, fashion, interessante en kritische beschouwingen over talloze onderwerpen, succesverhalen, interviews, reportages en nog veel meer. Hindorama richt zicht op mensen die interesse hebben voor nieuws en het wel en wee van de Hindostanen wereldwijd, in het bijzonder in Nederland en Suriname.


KOSTEN VAN ADVERTEREN
OP HINDORAMA*

Plaatsingsduur: 1 jaar • Opmaak: GRATIS • BTW: geen (vrijstelling)

BLOKJES-advertentie [link] (500×500 px)

Prijs: € 249,- per jaar

Profiteer NU van de kennismakingskorting en wordt sponsor van Hindorama!

Voor meer ONLINE ADVERTENTIE-mogelijkheden en PARTNERPLAN  adverteren@hindorama.com


Voordelen
Hindorama is een medium, dat unieke kansen biedt aan adverteerders om hun bedrijf, evenementen, websites en andere diensten/producten te promoten of om naamsbekendheid te vergroten. Afhankelijk van uw product en/of doelgroep wordt de advertentie zorgvuldig geplaatst op de pagina die het meest bij uw product en/of doelgroep past. Mocht u een voorkeur hebben voor een pagina, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hindorama biedt de adverteerder een groot bereik binnen als buiten de Hindostaanse gemeenschap.

Advertentieverkoop
Radjin Thakoerdin +31 6 24284890 | rthakoerdin@hindorama.com

Informatie
Wilt u meer informatie over adverteren op Hindorama of wilt u weten wat Hindorama voor u kan betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en sturen u zo nodig informatie toe. E-mail: adverteren@hindorama.com.

* Voor meer informatie over de plaatsingsduur en aan­lever­specificaties kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen. Voor adverteerders uit Suriname hebben wij speciale kennismakingskorting!

TOP