Profiteer NU van de kennismakingskorting op HINDORAMA!

ADVERTEREN

Hindorama is een gratis digitaal platform dat jong en oud met elkaar verbindt en onze kleurrijke samenleving weerspiegelt. Het aantal bezoekers van de website groeit gestaag, wat de behoefte aan informatie en inspiratie voor en door Hindostanen onderstreept. De website biedt een scala aan artikelen over de Hindostaanse diaspora, politiek, cultuur, fashion, interessante en kritische beschouwingen over talloze onderwerpen, succesverhalen, interviews, reportages en nog veel meer. Hindorama richt zicht op mensen die interesse hebben voor nieuws en het wel en wee van de Hindostanen wereldwijd, in het bijzonder in Nederland en Suriname.

 

KOSTEN VAN ADVERTEREN OP HINDORAMA

Plaatsingsduur: 1 jaar* • Opmaak: GRATIS • BTW: geen (vrijstelling)

BLOKJES-advertentie [link] (500×500 px)

Prijs: € 249,- per jaar

Profiteer NU van de kennismakingskorting en wordt sponsor van Hindorama!

 

Voor meer ONLINE ADVERTENTIE-mogelijkheden en PARTNERPLAN  adverteren@hindorama.com

VOORDELEN ADVERTEREN OP HINDORAMA 

Hindorama is een medium, dat unieke kansen biedt aan adverteerders om hun bedrijf, evenementen, websites en andere diensten/producten te promoten of om naamsbekendheid te vergroten. Afhankelijk van uw product en/of doelgroep wordt de advertentie zorgvuldig geplaatst op de pagina die het meest bij uw product en/of doelgroep past. Mocht u een voorkeur hebben voor een pagina, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hindorama biedt de adverteerder een groot bereik binnen als buiten de Hindostaanse gemeenschap.

Advertentieverkoop

Radjin Thakoerdin +31 6 24284890 | rthakoerdin@hindorama.com
Ranjan Akloe +31 6 37191290 | adverteren@hindorama.com

Informatie

Wilt u meer informatie over adverteren op Hindoramacom of wilt u weten wat Hindorama voor u kan betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan middels een email te sturen naar adverteren@hindorama.com. Wij staan u graag te woord en sturen u zo nodig informatie toe.

* Voor meer informatie over de plaatsingsduur en aanleverspecificaties kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen.

TOP