Word SPONSOR! Adverteer NU v.a. € 10,- per maand en bereik meer dan 12.000 bezoekers. >>

ADVERTEREN

Hindorama is een gratis digitaal platform dat jong en oud met elkaar verbindt en onze kleurrijke samenleving weerspiegelt. Het aantal bezoekers van de website groeit gestaag, wat de behoefte aan informatie en inspiratie voor en door Hindostanen onderstreept. De website biedt een scala aan artikelen over de Hindostaanse diaspora, politiek, cultuur, fashion, interessante en kritische beschouwingen over talloze onderwerpen, succesverhalen, interviews, reportages en nog veel meer. Hindorama richt zicht op mensen die interesse hebben voor nieuws en het wel en wee van de Hindostanen wereldwijd, in het bijzonder in Nederland en Suriname.

Maandelijks >12.000 bezoekers en ’n snelgroeiende INFOSITE!

KOSTEN VAN ADVERTEREN OP HINDORAMA

BLOK-advertentie  [link](500x500px)

Prijs: € 10,- per maand* 

Plaatsingsduur: onderaan ’n artikel naar keuze en min. 3 maanden • Géén btw

***

20% KORTING
PREMIUM voor ADVERTENTIE-plaatsing op START/HOME pagina

Klik op de afbeelding • Download

Bel direct: 06 24284890 of adverteren@hindorama.com

Voordelen
Hindorama is een medium, dat unieke kansen biedt aan adverteerders om hun bedrijf, evenementen, websites en andere diensten/producten te promoten of om naamsbekendheid te vergroten. Afhankelijk van uw product en/of doelgroep wordt de advertentie zorgvuldig geplaatst op de pagina die het meest bij uw product en/of doelgroep past. Mocht u een voorkeur hebben voor een pagina, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hindorama biedt de adverteerder een groot bereik binnen als buiten de Hindostaanse gemeenschap.

Advertentieverkoop
Radjin Thakoerdin 06 24284890 | rthakoerdin@hindorama.com

Informatie
Wilt u meer informatie over adverteren op Hindorama of wilt u weten wat Hindorama voor u kan betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en sturen u zo nodig informatie toe. E-mail: adverteren@hindorama.com

*Informeer naar onze advertentievoorwaarden en aan­lever­specificaties. Voor adverteerders uit Suriname hebben wij speciale kennismakings­korting!

TOP