Adverteren

ADVERTEREN op HINDORAMA

Dé website die Hindostaanse jongeren en ouderen in Nederland en Hindostaanse gemeenschappen overzee met elkaar verbindt in hun dynamische leefwereld. De website biedt een platform voor uitwisseling van informatie en gedachten over actuele ontwikkelingen, tradities, cultuur, de migratiegeschiedenis en nog veel meer.

Hindorama begon in 2000 als een glossy tijdschrift. In zijn vijfjarige bestaan (2000-2004) heeft Hindorama het tijdsbeeld na de eeuwwisseling (het millennium) vastgelegd met betrekking tot de Hindostanen in Nederland. Hindostanen aan de Noordzee was toen de gevleugelde aanduiding. Maar ook relevante ontwikkelingen in Suriname, India en de Indiase diaspora werden gedocumenteerd.

De website richt zich tot een ieder die belangstelling heeft voor de ontwikkeling van een harmonieuze, kleurrijk samenleving en beoogt met name een identificatiepunt voor Hindostanen te bieden.

Kosten van adverteren op Hindorama

Op Hindorama kun je al adverteren vanaf 499 euro (ex. btw). Profiteer nu van de introkorting en gratis opmaak van de advertentie. Je kunt kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Hindorama te bieden heeft.

Voordelen adverteren Hindorama Hindorama is een medium, dat unieke kansen biedt aan adverteerders om hun bedrijf, evenementen, websites en andere diensten/producten te promoten of om naamsbekendheid te vergroten. Door het interactieve karakter van Hindorama kunnen eventuele leads snel en efficiënt worden omgezet in klantrelaties.

  • Afhankelijk van uw product en/of doelgroep wordt de advertentie zorgvuldig geplaatst op de pagina die het meest bij uw product en/of doelgroep past. Mocht u een voorkeur hebben voor een pagina, dan is dat uiteraard ook mogelijk.
  • Hindorama streeft er naar de hoogst mogelijke kwaliteit, tegen gunstige prijs te leveren.
  • Bij Hindorama is de adverteerder voor-, gedurende-, maar vooral ook na de campagne koning.
  • Hindorama biedt de adverteerder een groot bereik binnen als buiten de Hindostaanse gemeenschap.

Geen garanties

Hindorama biedt geen formele garanties voor een bepaald aantal verkopen van uw producten of diensten. Web advertising is erop gericht om het merk of naamsbekendheid te vergroten; om bezoekers naar uw site of bedrijf te delegeren en om ‘traffic’ te genereren. Het is aan de adverteerder om zo efficiënt mogelijk om te gaan met deze leads.

Informatie

Wilt u meer informatie over adverteren op Hindoramacom of wilt u weten wat Hindorama voor u kan betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan middels een email te sturen naar adverteren@hindorama.com. Wij staan u graag te woord en sturen u zo nodig informatie toe.

 

 

TOP