Profiteer NU van de kennismakingskorting op HINDORAMA!

ADVERTEREN

Hindorama is een gratis digitaal platform dat jong en oud met elkaar verbindt en onze kleur­rijke samen­leving weerspiegelt. Het aantal bezoekers van de website groeit gestaag, wat de behoefte aan infor­matie en inspi­ratie voor en door Hindostanen onder­streept. De website biedt een scala aan artikelen over de Hindostaanse diaspora, politiek, cultuur, fashion, interes­sante en kritische beschou­wingen over talloze onder­werpen, succes­ver­halen, inter­views, repor­tages en nog veel meer. Hindorama richt zicht op mensen die interesse hebben voor nieuws en het wel en wee van de Hindostanen wereldwijd, in het bijzonder in Nederland en Suriname.

 

KOSTEN VAN ADVERTEREN OP HINDORAMA

Plaatsingsduur: 1 jaar* • Opmaak: GRATIS • BTW: geen (vrijstelling)

BLOKJES-adver­tentie [link] (500x500 px)

Prijs: € 249,- per jaar

Profiteer NU van de kennis­ma­kings­korting en wordt sponsor van Hindorama!

 

Voor meer ONLINE ADVERTENTIE-mogelijk­heden en PARTNERPLAN  adverteren@hindorama.com

VOORDELEN ADVERTEREN OP HINDORAMA 

Hindorama is een medium, dat unieke kansen biedt aan adver­teerders om hun bedrijf, evene­menten, websites en andere diensten/producten te promoten of om naams­be­kendheid te vergroten. Afhankelijk van uw product en/of doelgroep wordt de adver­tentie zorgvuldig geplaatst op de pagina die het meest bij uw product en/of doelgroep past. Mocht u een voorkeur hebben voor een pagina, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hindorama biedt de adver­teerder een groot bereik binnen als buiten de Hindostaanse gemeen­schap.

Advertentieverkoop

Radjin Thakoerdin +31 6 24284890 | rthakoerdin@hindorama.com
Ranjan Akloe +31 6 37191290 | adverteren@hindorama.com

Informatie

Wilt u meer infor­matie over adver­teren op Hindoramacom of wilt u weten wat Hindorama voor u kan betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan middels een email te sturen naar adverteren@hindorama.com. Wij staan u graag te woord en sturen u zo nodig infor­matie toe.

* Voor meer infor­matie over de plaat­singsduur en aanle­ver­spe­ci­fi­caties kunt u ons altijd bellen of een e‑mail sturen.

TOP